Бойко Ноев: Борисов може да компрометира изборите. Питат го за Мата Хари, той казва, че е евроатлантик

Има голяма заплаха за националната сигурност, като се компрометира изборния процес. Бойко Борисов ескалира публичните съмнения в резултата на изборите. Той прави като Тръмп. Същото прави и Натаняху сега в Израел. Това са самовлюбени диктаторски типове, приватизирали властта в свой публичен интерес. Борисов може да компрометира изборите на 11 юли. Това е огромна заплаха а националната сигурност. Той може да изкара на улицата момчетата с челни фланелки.
.
Това каза по 7/8 ТВ Бойко Ноев. Той продължи:
Борисов го питат за Мата Хари, той казва, че е евроатлантик. Не може да криеш лъжи и всякакви други извращения на обществения морал зад евроатлантизма. Хора, мошеници, шмекери, които говорят като защитници на евроатлантизма, нанасят щета върху публичното възприятие за нашата общност. Мата Хари е НАТО. Това е, което се получава накрая. Ние сме в началото на края.  Тези, които отидат  в парламента, трябва да сложат края.

Няма кой да ни освободи, ако ние самите не се освободим от мафията. Това е най-големият проблем за нашата национална сигурност. САЩ направиха някаква форма на подкрепа, но ние трябва да си свършим работата.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар