На 08.01.2020 г. от 19:00 часа, на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център ще бъде представена комедията „Една седмица, не повече…“ от Клеман Мишел. Режисьор е Емил Марков.

Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“ и ФКЦ

КЛИКНИ ТУК ЗА ПЪЛНАТА ТЕАТРАЛНА ПРОГРАМА

В комедията, която несъмнено ще бъде пореден театрален хит на ПК „Ажур Пико“ участват Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков. Звездите ще ни въведат в свят, който мнозина познават.

Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте.

Но това е най-малкото, което може да очаквате. Екипът на „Една седмица, не повече…“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.