Ким Кардашян заспа с отворена уста на фризьорския стол

Ким Кардашян заспа докато ѝ правят прическа във фризьорския салон, а нейният коафьор сподели кадъра в Instagram. 40-годишната риалити звезда е майка на четири деца, а освен това наскоро влезе в развод със съпруга си Кание Уест, като явно всичко това ѝ се отразява на тонуса.

Нейният стилист Крис Апълтън улови момента, в който Ким спи на стола му. Той е публикувал снимката в профила си в Instagram, като е написал: „Обичам те, Ким.“

На кадъра се вижда как Ким е отметнала назад главата си, с отворена уста и затворени очи, докато Апълтън работи върху косата ѝ.

Знаменитата брюнетка е коментирала забавната снимка с думите: „Аз те мразя !!!“ и с „Изтощи ме!“.

Нейната дружка Парис Хилтън също е коментирала закачливия кадър с изречението: „Спящата красавица“. Феновете на звездата не можаха да се наситят на снимката ѝ, оправдавайки я с думи: „Тя има 4 деца. Разрешено ѝ е.“

Ким споделя две дъщери – Норт и Чикаго и двама сина – Сейнт и Псалм с отчуждения си съпруг Кание. Ким се раздели с 43-годишния рапър и дизайнер миналата година като даже вече подаде молба за развод.

Двамата бяха заедно шест години. В документите си за развод Ким поиска съвместно юридическо и физическо попечителство над четирите деца на двойката. Тя също така поиска съдията да наложи предбрачното им споразумение и да прекрати правомощието на съда да присъжда съпружеска издръжка на която и да е от страните.

Крис Апълтън е стилист на косите на куп знаменитости, като другата му известна топклиентка е Дженифър Лопес.
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар