Кик Бокс Каварна

Празничен спектакъл за децата се проведе на първи юни в парка на Каварна

На провелото се Балканско първенство по кик бокс в Р.Сърбия Едже Демирова от спортен клуб „Ринг“ – Каварна  извоюва сребърен медал при девойки младша възраст в кат. 48 кг в ринговия стил К-1, като на финала отстъпи на представителка на домакините. Балканското първенство се проведе от  26-ти до 29-ти май  в гр.Върбас в стиловете К-1, лоу кик и кик лайт.

Кик Бокс

България участва с петнадесет състезателя в трите стила, които  в крайното класиране отборно заеха второто място. Първи са представителите на домакините от отбора на Р.Сърбия.

1юни

 

Много атракции, игри и забавления зарадвaха най-малките жители на Община Каварна в Деня на детето – първи юни. В 10:00 часа в градския парк водещия Ненчо Балабанов даде старт на празничните прояви.Безплатен батут, детска дискотека, „Шоу на талантите“, „Магическо шоу“.

1юни

Празничният спектакъл е заключителният по Проект BG 06-219 „Шанс за всяко дете“ по Програма BG 06 „ДЕЦА И МЛАДЕЖИ В РИСК“, финансирана от Финансовия механизъм на Eвропейското икономическо пространство 2009-2014, с Договор № Д03-335/08.07.2014гд.

  Каварна, ще бъде домакин на международен турнир по карате „КУПА КАВАРНА"

1юни