Какво се случва в Девня?

Във Варна цените на горивата паднаха рязко, след навлизането на Марешки на пазара за петролни продукти. Дълго време Варна държа рекорда за най-евтино гориво, но какво се случва в Девня, която е на 26 км разстояние от Морската столица?

Как е възможно това- за 26км разстояние цената на бензина да има разлика от 22 стотинки за литър? Нима в Девня собствениците на бензиностанции не са разбрали, че цената на горивата падна? Нима не са чули, че за последните 2 години цената за барел се срина с над 40% ?

Недопустимо е жителите на Девня да се ограбват по такъв начин!

Цената във Варна за бензин А95 е 1, 61 лв/л, докато цената в Девня на същия бензин е 1, 83 лв/л

Проблемът е много по-сериозен и гнил, уважаеми читатели.

Както забелязвате, и двете снимки са на бензиностанция "Лукоил". Разликата е в това, че първата снимка е направена в Девня, а втората- във Варна.

22 стотинки разлика за 26 км разстояние.

А ако Девня се намираше далеече, далече към Македония? Най-вероятно градът щеше да е напълно обезлюден и порутен. Щеше да си стои само бензиностанцията на Лукоил с абсурдните цени. И я се хване на въдицата някой закъсал и изгубен турист- я не.

"Ден година храни" и "Колкото повече- толкова повече"- все на гърба на българския народ.

Кога девненци ще се изправят срещу тази подигравка с тях? Кога ли ще направят протест, за да защитят достойнството си и правото си на достъп до горива с нормални цени?

Очакваме да разберем.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар