Кайли Дженър, популярна с участието си в американското реалити-шоуто „Keeping up with The Kardashians”, собственик на модна линия заедно със сестра си Кендъл и самостоятелна козметична марка.

Списание Time включва сестрите Дженър в „25-те най-влиятелни личности в света”, като Кайли е и сред десетте известни личности с най-много последователи в социалните мрежи.

Присъства в редица списъци на Forbes, но през 2019 година,на 21-годишна възраст, получава статут на „най-младия милиардер, натрупал състоянието си със собствени усилия“.

Кайли Дженър бе изловена от постоянно преследващите я папараци да почива на Бахамите и то на място идеално подхождащо на нейния статут.

Кайли е отседнала в вила Розалита на остров Харбър, Бахамските острови.
22-годишната риалити звезда на е прекарала седмицата във вилата, с двегодишната си дъщеря Сторми и най-добрите приятели Анастасия Караниколау и Амбър Асали.


Наемът на Вила Розалите е в зависимост от седмицата и сезона, като текущите цени са $ 15 000 на нощ до 31 май и престоя от 1 юни до 3 юли струва $ 10 000, с минимален престой от четири нощувки.
Изисква се и депозит от 25 000 долара за гаранция с 10 процента безвъзмездна такса.

Основната къща разполага с пет спални със собствена баня, четири с двойни легла, една с king size легло, докато има и напълно оборудвана къща за гости за всеки, който иска още повече уединение.

Декорът е с плажна тематика, с високи тавани, оградени от възхитително формоване на раковина, паркет, палми от дърворезба и оригинални произведения на изкуството.

На пешеходно разстояние от вилата са забележителностите на острова- плажът Розов пясък и Дънмор Таун, както и множество ресторанти, ако гостите на вилата желаят да посетят и са се наситили от изобилието, което предлага самата вила.

 

Кайли споделя поредица от снимки от луксозното си бягство в социалните мрежи.