на 14 февруари от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта, зала „Конгресна“
Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Борис Касиков и … 120 мин. смях с мегакомедията „ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“ от Жан Барбие
Режисьор: Орлин Дяков
С участието на: Христо Гърбов, Надя Банчева, Ралица Константинова, Иля Пепеланов, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов

14 февруари – празник на виното, празник и на любовта.

Театър „Българан“ търси смелчаци, които да станат част от празнична театрална вечер на 14 февруари 2019 г. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта, където ще бъде представена в специален вариант комедията „Помощ, жена ми е луда“ с Христо Гърбов в главната роля.

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а хилядната публика ще бъде „в ръцете“ не на кой да е, а на самия Борис Касиков.

„Направи своето обяснение в любов и кажи “Обичам те! Ще се омъжиш ли за мен?“ на своята половинка в компанията на звездите от суперкомедията „Помощ, жена ми е луда“ и присъстващите в най-голямата зала във Варна! И не забравяй, всичко трябва да е задължителна изненада за твоята половинка. Затова – свържи се с нас и пази тайната до последно!“, апелират от варненската Арена на смеха „Българан“.

Първите пет от всички смелчаци ще има възможността да направят най-оригиналното предложение за брак. Борис Касиков и екипът на театър „Българан“ ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

„Всъщност Вие ще станете част от нашия екип защото заедно ще подготвим всички подробности, така, че над 3000 зрители да Ви аплодират бурно а Вие да изненадате по най-оригинален начин своята половинка, гости и приятели!“, споделят организаторите.

Всеки желаещ може да се кандидатира като изпрати своето писмо на електронната поща на театър „Българан“ – bulgaran@abv.bg. Срока е 31 януари 2019 г. Не забравяйте да запишете и своя телефон за обратна връзка.