Изненада! Лия се завръща на сцената

Поп фолк дивата Лия се завръща на музикалната сцена за изненада на почитателите си. Гранд дамата на родния поп фолк, както често определят изпълнителката, изненада много с решението си.

50-годишната звезда дори е готова с нови 12 парчета и определено има намерение да направи стъпването си обратно на сцената наистина запомнящо се.

Вече е факт и най-новия й проект "Плащам си", чието видео е заснето пред Народния театър в столицата.

"Много се радвам да ви съобщя, че с екипа ми създадохме място, където ще можете да слушате моята музика – You Tube канал на име Lia Bulgaria. Качили сме някои от емблематичните ми песни през годините. Предстои да качваме и съвсем нови песни и клипове, като първата премиера ще е още в понеделник", споделя Лия във фейсбук профила си.

Новата й песен е балада и е по музика и аранжимент на Теодор Ташев, и текст на Мариета Ангелова. В следващите месеци певицата ще промотира още единадесет парчета. Всяко едно ще носи различни послания.

"Плащам си за живота, който избрах. Плащам си за всичко, в което успях. Плащам си за пропуснаните неща. Плащам си с мънички парченца душа", гласи част от припева на песента.

show.blitz.bg


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар