Измамиха Кичка Бодурова

За нова измама, свързана с нея, алармира естрадната легенда Кичка Бодурова.

Скандалът е свързан с разпространителя на последния й албум "Надежда и тъга".

Примата е установила, че юбилейният й 30-и проект е в търговската мрежа и се продава на цени от 15 до 25 лв., без да е дала своето разрешение. 

Тя е направила екранни снимки на онлайн магазините, където се предлага дискът й, и към тях написа: "Интересно кой продава моя диск “Надежда и тъга", като на никого не съм дала право! Игнорирам ниските страсти у някои, но вече търпението ми е на приключване!

Кичка обаче не уточнява кои са тези някои с "ниските страсти", които игнорира. Затова потърсихме за коментар мениджъра Евгени Боянов, който в края на миналото лято се раздели със скандал с певицата. "Казаха ми за публикацията й, но не се припознавам в думите й. Да, аз съм й съдействал за албума "Надежда и тъга", но тя си е продуцент и издател и всичко е документирано. 

Аз издадох сборния диск "Обич и песен" с песни на Йорданка Христова, Мими Иванова, Росица Кирилова, братя Аргирови, Тони Димитрова, Мая Нешкова и други. Г-жа Бодурова го хареса и поиска да й съдействам - обложката е направена при мой дизайнер, аз я свързах с хората, които да я отпечатат, както и да произведат дисковете. Но вече нямам нищо общо с нея, от миналата есен не работим заедно, предал съм й паролите за всичките й акаунти, които съм поддържал през годините", каза пред "Телеграф" импресариото.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар