Марешки

Вестта, че е изгорял с крупната сума, така разстроила аптечния бос, че си тръгнал намусен от парти

 

 

Веселин Марешки се оказал в изключително неприятна ситуация. Макар аптечният бос в телевизионни участия да гледа да се спретва все с дрехи, които да изглеждат като на масата по-бедно население, на официални приеми се стараел да се изтупа с лъскави костюми. За целта движел и със скъпарски аксесоари, а особено внимание отделял на часовниците, пише столичен ежедневник, цитиран от Блиц.Неотдавна обаче варненския милионер с ужас научил, че е броил цели 15 бона за „Ролекс“, който се оказал менте.

Кандидатът за „Дондуков“ 2 бил неприятно изненадан от свои бизнес авери, че се е накичил с реплика на елитната марка. „Щом часовникът ти е менте, какво остава за дрехите“, подкачили го познати на Марешки.

Присъстващи на събитието разкриха, че босът скочил бесен след обвинението, като заявил категорично, че никога не би си позволил да сложи нещо, което не е с доказано качествено. Той дори бил готов да извади сертификат, който щял да докаже, че бижуто е оригинал. И точно там се появил проблемът. На официалната вечеря присъствали и лица, които се занимавали с продажба на елитни марки, но с известна отстъпка на близки и редовни клиенти.

  Горнооряховец осъден на 3 месеца затвор за измама на мобилен оператор

От една страна, или за да привлекат Марешки за свой клиент, или заподозрели го в лъжа, че парадира с фалшификати, те разкрили на аптечния бос малка схема. Имало измамници, които разполагали с подправени документи, че дадена стока е наистина оригинална, за което прибирали и реалната сума. Те предупредили, че Марешки най-вероятно е бил измамен от недобросъвестния продавач.

„Пий една студена вода и внимавай какво купуваш“, посъветвали го те. В сконфузната ситуация на Марешки не успял да помогне дори и представителят на неговия пресцентър Стефан Августинов, който редовно изпълнява нарежданията на своя началник и за да си запази работното място е готов на всякакви ходове. Знаем, че той дори беше се заел с ролята на общ работник и носеше чувалите с подписи за неосъществилия се референдум на Марешки.

Кандидатът за президент обаче не изпълнил заръката. Директно набрал дилъра си, а виковете му се чували в изключително широк радиус. Какво точно са говорили не е ясно, най-вероятно продавачът на Марешки го уверил, че ще му върне парите или пък ще му даде истински „Ролекс“. Но вестта за измамата така разстроила аптечния бос, че си тръгнал намусен от партито. Преди да затръшне входната врата, метнал фалшивия „Ролекс“ на един от бодигардовете.

  Веселин Марешки: С политическата подкрепа на Каракачанов и Симеонов джендър идеологията шества из българските училища