Излиза саундтракът към „Mamma Mia! Отново заедно“, с песни на ABBA

Десет години след като първият филм „Mamma Mia!“ покори света и се превърна в тотален хит, е време за „Mamma Mia! Отново заедно“.
Завръщаме се на любимия си остров Калокаири за още много песни, вдъхновени от АBBA, забавление и няколко неразказани истории от миналото, които определено ще променят нас и героите ни завинаги, и ще ни накарат да се влюбим… отново. Този юли лятото ще е в града с „Mamma Mia! Oтново заедно“ – от 20 юли само в кината. А седмица преди премиерата на филма излиза саундтракът към него – „Mamma Mia! Here we go Again“ („Mamma Mia! Отново заедно“) във формати стандартно CD и двоен винил.
Общият брой на песните в новия саундтрак е 18. Първите два сингъла от него са „When I Kissed The Teacher“ и „Fernando“. Музикален продуцент на проекта е Бени Андершон от ABBA и филмът е с някои от най-емблематичните и обичани песни на легендарната група, изпълнени от актьорите. В главните роли отново са Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Стелан Скарсгард, Джули Уолтърс, Доминик Купър и Кристин Барански. Новият филм е със специалното участие на Лили Джеймс и поп иконата Шер.
 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар