Иво Танев побесня заради зеления сертификат: Това е престъпно невежество!

Реакциите след въведения задължителен зелен сертификат ескалираха за часове, а в социалните мрежи стана направо парещо от остри реплики и гневни потребители. Един от тях е Иво Танев!

Тв водещият е меко казано бесен от решението, което на практика склонява към ваксиниране. А останалите изпраща "в девета глуха", както се изразяват в мрежата.

"Значи, тези които сме преболедували вируса у дома, и не сме били в тежест на здравната система, за нашето лечение не са използвани средства от Здравната каса, защото ние сме си заплатили за лечението, сме поставени и смачкани в ъгъла??!

В същото време аз разполагам с актуални изследвания и сертификат от лаборатория, удостоверяващ прекаран COVID-19 и наличието на огромно количество антитела, както и всички останали показатели, свързани с прекаран вирус!

Господин мнистър на здравеопазването, господа експерти, вие сте пълен провал! Пълен! Това е безотговорно и престъпно невежество! Уважаеми журналисти, вие сте тези, кито сега трябва да проявите безпощадност към това!", гласи поста на Иво Танев, под който както може да предположите ври и кипи от коментари.

show.blitz.bg
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар