Иво Аръков споделя вечеря с Ким Кардашиян

Иво Аръков е споделил вечерята си не с кого и да е, а с американската риалити звезда Ким Кардашиян. Не е ясно обаче как е реагирала на това половинката му Габриела. 

Този пикантен детайл от живота на актьора разкрива мениджърът му. Той е бил с него, музиканта Искрен Тончев- Искрата и с фризьора Венелин Кондаков на Седмица на модата в Милано, научаваме от "Телеграф". 

"Имам приятел, който работи с Долче и Габана. Преди пандемията последно ме кани на рожден ден и заведох Мария Сапунджиева. Сега отидохме на Fashion Week и отново ни покани на афтърпартито след дефилето. То беше в Мартини бар, който се намира в къщата на модната марка. Заведението е с отделни стаи и там бяхме с Ким Кардашиян, звездата от „Следващите 365 дни“ Микеле Мороне и много други популярни личности“, разказва Кирил Кирилов.

Бившата съпруга на рапъра и кандидат за президент на САЩ Кание Уест силно го е впечатлила. "Много е красива и на живо! Аз мислех, че всичко е фотошоп. Доста е отслабнала, бюста си е намалила, но прочутото дупе ѝ е все така голямо. Беше с много тясна рокля и едва ходеше. Седем бодигардове я охраняваха“, издава още мениджърът. 

Иво Аръков ще гостува на 13 декември във Варна където с Албена Михова, Руслан Мъйнов, Мариус Куркински, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева, Евгени Будинов ще зарадват публиката с Празнична "Ексклузивна актьорска вечер". 

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар