„Секс, наркотици и хип-хоп“ ще бъде преставена премиерно в морската столица на 11 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“ и ФКЦ.

Ако всяка епоха има своята музика, която синтезира най-добре емоциите на хората, то можем да твърдим, че след революцията в танците, дрехите и мисленето от средата на 20 век с емблема „рокендрол“, краят на миналия век и началото на настоящия минават силно под знака на хип-хоп културата.
Така идва и предаването на щафетата и трансформацията на Ерик Богосян „Секс, наркотици и рокендрол“, която преминава в спектакъл с хип-хоп участници.

Гери Никол, Рапърите Стоян Стоянов-Слаш, Христо Христов-Зипо, актьорът и режисьор Станислав Дойнов казват, че всъщност се опитват да покажат живота на хората такъв, какъвто е в действителност у нас.

Пиесата „Секс, наркотици и хип-хоп“ е забавна, но цялостното послание далеч не е такова. Тя е драматична комедия, в която всеки сам може да намери каквото иска. Искам да разбия всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко… стига да имаш точното послание! Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост!“, сподели режисьорът на пиесата Станислав Дойнов.

  Борис Панкин за легендарния мюзикъл "Да пееш под дъжда". Гастрол в София на 15 март