Цачева

Снимка: Канал3

Цецка Цачева ще бъде кандидатът за президент на партия ГЕРБ. Нейн заместник ще бъде адмира Пламен Манушев, който е гражданска квота. Веднага след избора й, граждани започнаха да коментират, че ГЕРБ са се предали и са се отказали да водят битка за поста на Дондуков. Припомняме ви, че преди часове в интернет се появи видео, в което преди години Цецка Цачева е пияна и обяснява на мъжете да пеят „Герб, герб, Герб“, а на дамите „цъфнал герб, цъфнал герб“.

Други от номинираните кандидати на Герб също се изказаха по време на форума на Герб. Първият бе вицепремиерът Томислав Дончев.

„Получаваме укори от месеци, че нямаме кандидат. Само да обърна внимание на някои, които правят избори от 2015 година, че ние имаме работа в Парламента, Министерски съвет, в общините. Сега вече имаме. Един кандидат трябва да работи днес и решенията му да се вземат според момента. Не очаквайте от нас да ви убеждаваме кой е по-силен и слаб като кандидат. Просто ще ви убедим, че нашите кандидати са по-добрите. Разбрах, че някой искал състезание. Друг очаквал битка. Който каквото иска ще си го получи“, заяви Томислав Дончев.

  Румен Радев: За мен приоритет са младите хора, тяхната квалификация и реализация у нас

Димитър Николов пък обясни. „В последните 6 месеца два пъти ме номинираха за президент. Обвиняваха ни в неспособност, че не можем да намерим силен човек. Истината обаче е различна. В момента всички социологически агенции показват, че дори да е неизвестен кандидатът на Герб, то ние печелим хората.Това доверие е гласувано, защото ГЕРБ не изневерява на своите принципи, ние работим за гражданите. Аз съм от местната валст и винаги съм работил, за да помагам на хората. В това размирно време мисля, че ни трябва супергерой за президент. Той трябва да посочва и решава проблемите на хората. Такъв ще е госпожа Цачева. Аз ще работя за вашата кандидатура“, каза кметът на Бургас.

Йорданка Фъндъкова също сподели своето слово. „Позволете ми да поздравим силната двойка на ГЕРБ – госпожа Цачева и гопсодин Манушев. Позволете ми да кажа, че тя е един балансиран човек. Преди всикчо тя поставя закона и разбира се тя винаги е имала специално отношение към образованието и науката. Г-жа Цачева никога не егубила връзката си с гражданите. Герб е отговорна партия и ще продължава гради стабилна и сигурна държава“, заяви кметът на София.

  За състоянието на армията ни Радев обвини политическата недалновидност