При вход свободен варненци могат да гледат прожекция на филма „Силви Вартан. Отражения“

На 6 юни, от 18:30 ч., в Арт салона на Радио Варна Георги Тошев лично ще разкаже на публиката за работата си върху филма и за срещата си със световната звезда. Оператор на филма е Румен Василев, режисьор: Ема Константинова, а Георги Тошев е в ролята на сценарист и продуцент.

„Силви Вартан. Отражения“ ни среща с един личен портрет на Силви Вартан – френската звезда, която винаги се е чувствала и припознавала като българка, макар на 6 години да напуска България. Тя споделя за бурния си брак с Джони Холидей, за настоящия си брак, за осиновяването на малката Дарина и за благотворителната си дейност. Зрителите ще чуят доста от най-популярните й песни, които звучат във филма, песни на The Beatles, които са били нейна подгряваща група през 1964 г., ще научат за срещите й с редица знаменитости.

Георги Тошев за филма: „Това е филм за дълбоката емоционална връзка на една световна звезда с мястото, от което тръгва, в случая в България. Това е и история за едно момиче, което толкова силно е искало да бъде на сцена, че животът й се отблагодарява с тази световна слава.“