Румен Радев

Кандидатът за президент генерал Румен Радев се срещна със симпатизанти във Варна. Проявата се състоя във Фестивален и конгресен център във Варна. Румен Радев заяви, че ще налага вето на всички решения на Парламента, които са против Народа, а след като спечели вота на хората и стане Президент се надява Бойко Борисов да си удържи на думата и да насрочи предсрочни Парламентарни избори.

Именно около ГЕРБ и техния кандидат бе й най-интересното му изказване. „ГЕРБ е фирма за избори. Те са се вкопчили като държавна партия в нас и си мислят, че управляват Народа, без да го питат за мнението му. Обидно е за българите да бъде крит кандидатът им толкова много време. Обаче няма и значение кой ще бъде той, защото ще бъде аватар на Бойко Борисов и ще изпълнява нарежданията му. България не се нуждае от партиен Президент, а от независима личност със свой потенциал и виждане на проблемите, като мигрантската криза, както и външната ни политика“, заяви Радев пред стотици съратници.

  Бойко Борисов: Няма да има дебат с Корнелия Нинова

Генерал Румен Радев също така категорично обяви за пореден път, че ще държи да бъдат отменени санкциите срещу Русия, защото те са вредни за страната ни.