Галин проговори за връзката на Лидия и Наско Колев

Вече близо година знаем, че Лидия и Наско Колев са заедно. Издадоха се на една почивка в Боровец, когато публикуваха твърде идентични снимки в профилите си в Instagram - първо такива от пистите, а после и от джакузито на хотела.

Оттогава насам двамата бяха на доста места заедно, като дори не броим дестинациите у нас. Двамата бяха в Барселона и Лондон например, но макар да не качиха общи снимки, на всички им стана ясно, че те са заедно. Просто "логиката" от Боровец се запази - по едно и също време се появявах публикации от едни и същи места.

Междувременно фенове на двамата качваха видеа в Instagram и TikTok, на които се вижда, че Лидия и Наско са заедно дори по участия. Но връзката така и не беше потвърдена от двамата.

Друг, обаче, го направи вместо тях - продуцентът на Лидия, Галин. Певецът отговори на някои въпроси в Instagram, а сред тях беше и този дали одобрява връзката ѝ с рапъра, пише каналът Vbox7.

Галин заяви категорично, че няма нищо против тази връзка. "Бих имал нещо против, ако не е щастлива и ако не си върши работата добре", заяви той, намеквайки, че между Лидия и Наско всичко върви отлично засега.  "Лидия е повече от старателна към своите ангажименти. Навсякъде хората говорят само хубави неща за нея. Тя ни прави горди! Не трябва никога да спира да се развива във всички аспекти от своя живот, както до сега", завърши Галин, давайки благословията на тази връзка. Е, май е ясно, ако има сватба, кой ще е кумът!


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар