Галин проговори за пластичните си операции и за гаджетата

Галин отговори на многобройните спекулации за пластичните операции, които си е правил. Напоследък в редица онлайн издания се тиражират новини за това, че фолк идолът е претърпял пълна метаморфоза, след като се е подложил на разкрасителни интервенции.

„Като погледне човек, се вижда – устата ми е по-голяма, нямал съм никаква уста преди, не ми харесваше. Такива скули, неща – нямам правени, това са пълни глупости“ – казва хитовият изпълнител пред „Николаос Цитиридис“ по БТВ.

Певецът коментира и горещата тема дали сърцето му е заето, като заяви: „Нямам гадже и като цяло не си и търся в момента“. Той не вярва, че любовта се появява изведнъж. „Идва един момент, в който човек почва да си търси, защото годинките минават“.

Той коментира и темата за рестрикциите заради пандемията, като заяви: „Естествено, че животът трябва да си продължава. Вирусът си е между нас, аз също изкарах вируса преди три месеца – заедно с моя озвучител, заедно с моя приятел… Нормално го изкарах, нямах обоняние, но сезонния грип го изкарах много по-зле. Много въпросителни имам аз, но нека не навлизаме в тази тема“.

signal.bg

 
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар