Френската Ванга предрича зловещи събития през 2024 г.

Войни, катаклизми и мащабна катастрофа предрича сочената за потомка на Ванга ясновидка с френски произход Каеде Убер. Според пророчицата 2024 г. може да бъде определяща за бъдещето на човечеството.

За сходствата между Каеде и Баба Ванга се заговори още преди 10 години. Въпреки че Убер живее във френския град Монпелие и няма никаква роднинска връзка с българския феномен, мнозина смятат, че Баба Ванга е предала дарбата си на французойката, а самата Каеде признава, че се е срещнала с нея насън.

Приликите между Баба Ванга и 21-годишното момиче са невероятни. Досущ като пророчицата от Рупите и френската гадателка по същия начин сочи с пръст, когато изрича своите предсказания. Губи зрението си на същата възраст като Ванга. Каедесъщо може да лекува другите, но не и себе си. Тя вижда духове и не обича нощта, защото тогава виденията ѝ стават най-силни.

След пророчески сън Убер предрича, че 2024 г. представлява голяма заплаха за цялото човечество. Пророчицата предупреждава, че ужасен конфликт ще избухне в една от по-малките държави в средата на годината. Подобнипредсказания направи и Ванга, като според нейните думи през 2024 г. ще бъде използвано биологично оръжие, което ще доведе до много човешки жертви.

Убер предупреждава за природни катастрофи и събития, които ще повлияят на цялото човечество. Според нея тази година ще настъпи мащабна катастрофа, небето ще се оцвети в червено, а милиони хора ще бъдат принудени да се преселят в по-северни райони. В Европа ще настъпи хаос, който ще доведе до пълна анархия. За бъдещето на човечеството Убер очаква проблеми от глобален мащаб. Освен масовите преселения ще избухнат и природни бедствия – земетресения и изригвания на огромна сила. Поради това ще се промени земният пейзаж. Катастрофите ще доведат до рязък дефицит на прясна вода и тя ще стане по-скъпа от злато.

Според ясновидката до края на 2024-та човечеството ще се сблъска с редица предизвикателства, които ще изискват обединение и иновации, за да бъдат преодолени. Преживеем ли годината, ще се появят нови технологии, които ще сложат край на военните конфликти, обнадеждава Каеде.

http://retro.bg


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар