Фирми за бързи кредити оцапотиха цяла Девня

Служители на фирми за бързи кредити грубо погазват наредбата за рекламна дейност на територията на Община Девня. Вижте още: Ексклузивно: Председателят на общинския съвет в Девня подаде оставка Целият град е изпоцапан с евтини рекламни материали на фирмите за бързи кредити в Девня.Както се вижда на снимките, фирмите за бързи кредити не са пожалили дори входовете на жилищни блокове в града. Апетитни места за реклама, като автобусни спирки и сгради на централни места в Девня са станали мишена на измамливите обяви на фирмите.

Бързи кредити изпоцапаха Девня

[gallery type="columns" ids="14371,14374,14375,14372,14373,14376,14377,14378,14379"] Залепянето на реклами по автобусни спирки е абсолютно забранено от наредбата за рекламна дейност на територията на Община Девня. Обявите за бързи кредити, които са нашарили цяла Девня, всъщност използват

НЕЛОЯЛНА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА

С хитри и нагли схеми фирми за бързи кредити заробват възрастни и болни хора. - 168 часа "Профи Кредит България" ЕООД получи забрана от Комисията за защита на потребителите (КЗП) да прилага ЗАБЛУЖДАВАЩА НЕЛОЯЛНА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА, изразяваща се в НЕПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КРАЙНАТА ЦЕНА НА КРЕДИТНИЯ ПРОДУКТ! Общото задължение се съобщава впоследствие, годишният процент на разходите има различна стойност от първоначално отбелязаното в договора, погасителният план заедно с Общите условия са предоставени също впоследствие.

ОБНОВЕНА 10.06.2016 г.

Бях посъветван от приятел да подам официално сигнал за тези нередности в Община Девня. Направих го преди повече от два месеца. Развитие все още няма. В сряда гледах новините на Нова Телевизия и излезе новина, че омбудсманът Мая Манолова погва арбитражните съдилища, и се подсетих за нашите измамници в Девня.
„Узаконеният рекет, който силните на деня упражняват чрез арбитражните съдилища, придобива характер на пандемия”, каза Мая Монолова.
Видно е, че наредбата за рекламна дейност на територията на Община Девня не е спазена. Знае се, че тези фирми си служат със ЗАБЛУЖДАВАЩА НЕЛОЯЛНА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА. Още колко девненци трябва да останат подведени от обявите и практиките на фирмите за бързи кредити? Очаквайте продължение по темата. Вижте още: Как се процедира, ако сме подложени на психически тормоз от фирма за събиране на вземанията?


Автор: Красен Марков
Напиши коментар