Фики за скандала с Мира: Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че е искала да подаде ръка на млад талант

Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро. Ябълката на раздора се оказа новият сингъл на големия син на Тони Стораро, който излезе преди в петък вечерта.

В специално видео, разпространено от изпълнителката в социалните мрежи, тя разказва, че и двамата са правили една и съща песен, но нито единият, нито другият знаел за това. Въпреки че и двамата са артисти на Диапазон рекърдс, чак когато Фики Стораро пуснал промото на предстоящата песен, станало ясно, че работят по една и съща мелодия.

Ето какво отвърна Фики в социалните мрежи. Споделяме публикацията му без редакторска намеса: 

Мили приятели и почитатели, никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира.

А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен #Чипи Чипи и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това. Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа. Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година.

Ваш: ФикиАвтор: СПЪТНИК
Напиши коментар