Фидел Кастро спал с 35,000 жени и запалил първата си пура на 14

 

Фидел Кастро, кубинският диктатор, който почина наскоро на 90, имал хищен сексуален апетит и запалил първата си пура на 14, пише gq-magazine.co.uk.

Ето някои изненадващи факти за лидера на кубинската революция.

„Моят собствен баща ми даде първата ми пура, в Биран. Трябва да съм бил на 14 или 15 … пушех първата си пура, без да знам как се прави. За щастие, не вдишвах дима. Въпреки, че винаги се поема малко никотин, дори ако не се вдишва дима. “ „Пушех твърде много, докато един ден преди повече от 20 години, реших да спра. Никой не ме е накарал. Аз просто реших да спра. Слушането на беседи за необходимостта от колективна борба срещу затлъстяването, заседналия начин на живот, тютюнопушенето, ме убеди да направя жертвата и да се откажа в името на общественото здраве в Куба, да дам пример.“

Друг интересен факт за Фидел е, че е играл бейзбол като момче в началото на петдесетте години и е бил запален фен на този спорт. След революцията обаче той забранява всички професионални спортове в Куба, което слага край на лиги, в които самият той е играл още като дете.

  Михаил Горбачов: Фидел Кастро направи всичко, за да разруши колониалната система и да създаде отношения на сътрудничество

Фидел Кастро е потвърдил, че е имало 600 опити за убийства срещу него, всички финансирани от САЩ и някои от тях са били много близо до целта.  Затова и не е учудващо, че носи със себе си 15-калибров „Браунинг“ пистолет, дори когато чупи ръката и коляното си при инцидент през 2004 г.

Диктаторът е имал хищен сексуален апетит, според негов приближен.

„Ню Йорк пост“ съобщава, че Кастро е правил секс с най-малко две жени на ден – на обяд, вечер, а понякога и по време на закуска. Охраната му дебнела за следващата “плячка“ по плажовете на Хавана.

Репортер на Vanity Fair разгласява новината през 2008 г., че Кастро обичал да флиртува и дори речите му са били наситени с груби сексуални намеци.

Когато го попитали колко деца е имал, той казва, смеейки се: „Е, нямам племе от деца. Не толкова много, по-малко от дузина.“

Фидел Кастро беше постоянна фигура в списъка на Forbes за най-богатите владетели в света, той притежаваше няколко предприятия в Хавана и състоянието му възлиза на най-малко 500 милиона долара.

  Индийските ВВС приеха първите жени пилоти на изтребители

източник: 24 часа 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар