Фенове на Софи Маринова безкомпромисни заради външния й вид

Софи Маринова не само залитна по пластичните интервенции, но вече прекалява и с филтрите заради младото си гадже.

Ромката от Етрополе досега бе една от най-натуралните и широко скроени фолкаджийки, що се отнася до външния вид. След като заряза бияча Гринго и се хвана с по-млад мъж, който пази в тайна, Маринова направо се побърка. При последната си кратка почивка в Дубай, тя качи няколко снимки, на които прилича направо на извънземно от фантастичните филми на Стивън Спилбърг заради многото филтъри, с които е опънала бръчки, пише Hotnews.bg.

"И теб те развалиха парите!" ,"Преди беше по хубава", "Някой хирург си е направил шега с теб, жалко", сипят критики последователите на чалгарката в инстаграм заради новия мъншен вид на любимката си.

Ромската перла се тунингова яко месец, след като навърши 47 години. Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвата. Ромската перла надува и джуки и така се превръща в класическа силиконка.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар