Елен Колева с нова страст и нова любов

Елен Колева започва новата година ударно и с интересни занимания, едно от които се нарича космоенергетика. Става дума за използване на природни сили за възстановяване на организма. Интересното е, че Колева е дипломирана от една година в сферата и може да се занимава професионално с това.

Споделя, че вече се занимава и интересува много от религия, езотерика, както и от различни медитативни, но и енергийни практики. "Ние не сме просто тела, а души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време", споделя още красивата актриса пред "България днес". Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:

Космоенергетиката има своя методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се постига физическо, духовно, емоционално изцеление чрез "изчистване" на лошата енергия.

Елен е щастлива и в личен план. Има нов мъж до себе си, но не споменава нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот. Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Сега тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но категорично не загърбва актьорската работа. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар