Елен Колева е част от звездите, които участват в новата театрална комедия „Направо от асансьора“. Обичаната актриса ще си партнира със Стефания Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов.

Пиесата на Жерар Лозие, под режисурата на Иван Радоев, ще бъде представена в зала Канев център в Русенски университет на 31 май от 19.00 часа. Организаторите обявиха празничен един билет за двама, който може да бъде закупен на 29 и 30 май от 12.00 до 18.00 часа от касата на залата.

Постановката ни вкарва в едно задъхано препускане между врати, балкони и стени, а между героите ще възникват любов, флирт, недоверие, ревност, безумие и много смях.

Очакват ви много смях и емоции в зала Канев център на 31 май от 19.00 часа.

От Канев център припомнят, че може да резервирате своите билети за театралното събитие на Лято 2019 – „АКТРИСАТА“ за 22 юли от 19.30 часа. Автор на пиесата е Питър Куилър. Режисьор: Росица Обрешкова, Музикална среда Иван Лечев. С участието на: Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Евремов, Иван Панев, Павел Иванов