Дроновете – бъдещето в усвояване на небето

дронове

Различни видове дронове ще бъдат показани по време на „Секюрити Ексо“. Това съобщават от Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Ще бъдат изложени най-новите продукти в сферата на видеонаблюдението и сигурността, пожарогасенето, защитата на критична инфраструктура, опазването на селскостопански посеви и други. От палатата уточняват, че дроновете са бъдещето в усвояване на небето.

Изложението е открито вчера официално от служебния министър на МВР Пламен Узунов и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Международната изложба „Секюрити Експо“ ще продължи до 18 март в зала 1 на Интер Експо Център. МВР е традиционен партньор и участник в изложението. Тази година силовото ведомство е представено от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Дирекция „Комуникационни и информационни системи“.

Узунов подчерта, че „Секюрити Експо“ е успешна платформа за генериране на нови решения в областта на сигурността, особено в контекста на съвременните предизвикателства пред правителства и граждани.

От своя страна Цветан Симеонов изтъкна, че интересът на участниците и посетителите потвърждава необходимостта от изложението. Той посочи, че сферите на прилагане на техническите средства са разнообразни. В рамките на изложбата експертите ще се запознаят с водещите постижения в областта на сигурността.

  ДАНС задържа петима германци, заподозрени за тероризъм

източник: нюз.бг

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар