Дейвид Бекъм обу сандали с чорапи и ядоса модния свят и феновете

Семейство Бекъм е на път да направи революция в модата, като направи модно носенето на сандали с чорапи. Досега това се считаше за лош вкус и повод за подигравки. Съчетанието, рекламирано от бившата футболна звезда и съпругата му - спайската Виктория, се нарича “бог стил“.

Експерти предсказаха катастрофа за модната идея. Виктория Бекъм обаче е категорична: „Ограниченията могат да се превърнат в разкрепоставяне“, пише германският Süddeutsche Zeitung. Според нея пандемията от коронавируса е променила много неща, защо не и в модата. 
 
„ЧОРАПИ СЪС САНДАЛИ“ е върховна глупост, реагираха модни експерти с главни букви в Инстаграм. В отговор Дейвид Бекъм бе сниман седнал на стол пред модернистична картина, разказвайки колко забележителна е съпругата му.
 
Появиха се подигравки, че скоро Бекъм ще се появи с бели чорапи и чехли. „Някога беше истински мъжкар, но…“, - написаха негови фенове.
Семейство Бекъм смята, че реакциите са очаквани и трябва да мине известно време, за да свикнат хората с новата идея.
 
В България носенето на сандали с чорапи не е новост, но се счита за "селско положение", както се изразяват някои. Въпреки това не малко хора се обуват в този "стил" без да се интересуват от чуждото мнение.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар