Оказа се, че и българската държава би свършила без него!

Не, не се шегувам. Така ни убеждава скъпоплатено изявление излъчвано в праймтайма на родните национални телевизии. Дълъг текст прочетен от назидателен и на моменти ядосан глас на разгневен чичко. Слушахте го нали, не може да го пропуснеш.

От назидателния и леко заплашителен глас разбираме, че няма ли го Пеевски , няма да има български бизнес и дори българска държава.

В това има известно право чичкото. Огромна част от бизнеса в България , вече се контролира от депутата с наднормено тегло Делян Пеевски и неговия шеф Ахмет Демир Доган.

Огромна част от българския народ е в пряка и косвена робска зависимост  от ,,бизнесмена политик“. Работи в негови фирми или бизнеса му е свързан с негови фирми. Това не е октопод , на октопода пипалата са му просто осем. Тук говорим за стотици и дори хиляди пипала, захванали различни сектори на българската икономика.

Има известно право и в това, че без Пеевски държавата няма да е същата. Държавата /разбирай управлението и / показа, че е в пряка зависимост от ..#КОЙ!

  Веска Волева: Банките са стабилни, защото ограбиха всичко!

Пиша и треперя, защото същия глас на ядосания чичко ми казва, че всеки който си позволи да критикува ще бъде преследван ….с помощта на ,,независимия български съд“ представляван от клонинги на вече ,,опрасканите две каки“.

Чудим се още, след като ще ни правят персонален държавен и-мейл, как не са се сетили да ни задължат да си инсталираме персонална радиоточка, от която да излъчват на всеки кръгъл час въпросното съобщение, за да треперим за Пеевски. Все пак с него започва и свършва българския бизнес …и българската държава.

kontraИ докато нас ни облъчват по изпитаната схема -,,Контрабандата е виновна за ниските пенсии на родителите ви“/помните я нали/ , Турция не признава модела # KIM / kim- Кой на турски/. И не само не признава. Но и конкретно го назовава. С имена и със забрана за влизане на турска територия на лицата на модела. Оказа се, че контрабандата си има лице. И тя поставя под заплаха националната сигурност на Република Турция. Защото контрабандата налива финансов ресурс в кюрдските бунтовнически движения.

  Пеевски продължава шопинга със сграда на бТВ

Но ти не се притеснявай българино. Те Пеевски и Турция ще си решат проблемите …по турски.

Ти търкай поредното билетче от лотарийката /закупено от Лафка разбира се/ живей с измамната надежда да спечелиш заветната печалба и слушай гласа на изнервения чичко по ,,независимите национални телевизии“. И трепери за депутата с наднормено тегло, преуспелия 35 годишен млад човек…защото с него свършва света.

Коментар: Ивайло Василев, ovarna.bg