Цитиридис бързо забрави за шоуто си в Би Ти Ви, почна нова работа

Николаос Цитиридис няма да се задържи дълго без работа. Шоуто на водещия бе свалено от ефирна на Би Ти Ви заради ниския рейтинг в последните месеци. Цитиридис се сбогува с телевизията в петък.

Оказва се обаче, че гъркът няма да остане дълго без работа. Цитиридис е знаел за плановете на телевизията да го спре от ефир и веднага е започнал да сондира за евентуална нова месторабота. И получава зелена светлина от мястото, където стана поне малко популярен, преди да нахлуе в телевизията.

Става дума за нашумялата в последните години стендъп комеди - или казано с други думи, влиза в ролята на комедиант на сцената

Съвсем скоро Цитиридис ще цъфне в един от най-големите клубове и ще започне да води представления, пише България Днес". 

Той вече е договорил личните си условия. Заплатата, която ще получавал, разбира се, е значително по-малка от тази в Би Ти Ви. Но за да не остане и без лев, Цитиридис се съгласява да се върне към стария си занаят. Отделно от това заместникът на Слави си оставя вратичка, че при по-изгодна оферта ще напусне отново.

В същото време се появиха слухове, че Цитиридис може да е лице на най-новото предаване в Би Ти Ви "Кой да знае". Това обаче изглежда е малко вероятно, защото зрителите със сигурност ще искат нещо ново и различно от медията, а не пак гърка.

След края на 4-годишния му престой в телевизията Цитиридис се е заел със задачата да влезе във форма. С повечето свободно време, с което сега разполага, голобрадият водещ има време за фитнес. И показа резултата - изваял е мускули.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар