„ЕДНА СЕДМИЦА, НЕ ПОВЕЧЕ…“ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК…

Сред гвоздеите в театралната програма на Канев център Русенски университет ще е представянето на комедията, която се превърна в хит в цяла България – „Една седмица, не повече…(истински лъжи)“.

Билети се продават САМО на билетната каса на Канев център всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Комедията на Клемент Мишел разказва история за трима души – Той, Тя и … третия човек. Това е смешна пиеса за един отегчен от съпругата си мъж. Той иска да се раздели с нея, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Той пък се влюбва в жена му и оттам нататък героите изпадат в невъобразими ситуации. Колко смях може да се генерират от това ще имате възможност да видите на 20 ноември от 19.00 часа в зала Канев център.

Комедията, която несъмнено ще бъде пореден театрален хит е с участието на партньорите в сериала „Откраднат живот“ – Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.

От Канев център припомнят, че по време на представления паркингът е със свободен достъп за зрителите и че родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на представлението аниматорите ще се грижат за малчуганите.

В ПРОДАЖБА СА БИЛЕТИТЕ ЗА…

на 20.01.2020 от 19.00 часа, Канев център
„СМЯХ БЕЗ ЗАВЕСА“ – най-доброто от комеди спектаклите
Сценична версия и постановка: Николай Урумов
Музикални картини: Мишо Шишков, Нелко Коларов
Подгряващи минути с много награди и водещ Борис Касиков
Участват: Николай Урумов, Ники Станоев, Мария Статулова, Бенда на Професора. Музикален гост – Славка Калчева

Мечтаната вечер за цялото семейство та дори и с приятели! Разбий се от смях! Какво по-добро начало на годината от смях и веселба? А както ни тръгне така и ще завърши.
Зала Канев център в Русенски университет ще се „тресе“ от смях, музика и танци!
Ще ни заглушават бурни аплаузи – подарък за майсторската актьорска игра на „смъртоносното“ трио комици – Ники Урумов – Ники Станоев – Мария Статулова.
Ще се лее чудесна музика в изпълнение на живо от Бенда на Професора, ще се играят кръшни хора с изпълненията на любимата на всички певица – Славка Калчева – специален гост на вечерта.
Проф. Алабаш Мисирков или Мисирок Алабашев?
За секса или политиката?
За чужденците или българите?
За културните или проЗташките неща?
Еднакви ли са желанията на мъжете и жените?
Присъствайте и участвайте активно при разчепкването на всички тези теми от звездите.