Целият чалга елит се занимава с грозната котка на Константин

Константин, който преди време сбъдна мечтата си за голяма и просторна къща с двор, тези дни се похвали с нов член в семейството си.

Певецът си е взел за домашен любимец Сиамска ориенталска котка, което било и желанието на неговите деца Марияна и Александър. Името, което фолк идолът е дал на котката, е Фънкалито, явно заради приятеля му Фънки.

„Най-новият член на семейството. Добре дошъл ФЪНКАЛИТО“ – написа певецът в социалната мрежа и публикува кратко клипче, с което представя новия си любимец.

Голяма част от изпълнителите в чалгата се включиха в социалните мрежи, за да изразят мнението си за Фънкалито. Ако котката се е харесала на Галин, то Емануела направо си избухна срещу нея. “Коце, теб много те обичам, но котката ти е много грозна”, заяви изпълнителката.

Породата Сиамска ориенталска котка е изключително рядка и само за истински ценители. Историята датира в края на ХIX век, когато прародителите на съвременните представители на тази порода пристигат в Англия от Тайланд.

Мъжкарите от породата Ориенталска котка стават високи до 25 сантиметра и тежат до 7 килограма, женските са високи до 23 сантиметра и тежат до 5. 5 килограма. Тези котки са почти като кучетата и предпочитат да следват стопанина си навсякъде, независимо дали става дума за съседното помещение или за стотици километри пътешествие.


 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар