Цеца е на крилете на любовта

Спорът дали любовта е способна да споходи човек повече от веднъж през живота му съществува открай време, като и до днес продължава да търси своя еднозначен отговор, макар той да изглежда напълно невъзможен.

Съдейки по това колко привързана е балканската звезда Цеца Величкович към новия си партньор Богдан Срейович, можем да заключим, че все пак двамата са на крилете на любовта си.

За първи път пресата в западната ни съседка писа за връзката на певицата с девет години по-младия от нея мъж още в края на 2020 година, но тогава повечето ѝ почитатели не повярваха на думите им, заклеймявайки ги като поредната спекулация.

Все пак откакто преди повече от две десетилетия съпругът й Желко Ражнатович почина, изпълнителката на "Kukavica" не бе демонстрирала отношения от интимен характер с друг мъж.

Само че впоследствие романсът им с Богдан, който е син на бившия спортист Милош Срейович - европейски шампион по троен скок от 1978 г., се оказа истина.

Свидетелство за това са множеството папарашки кадри, наводнили виртуалното пространство през последните месеци, които ясно показват близостта между тях, личаща си от преплетените им пръсти или широките и топли усмивки, които си даряват един на друг.

Наскоро наследникът на златния медалист, който работи като управител на няколко елитни ресторанта в Белград, публикува снимка от настоящата им съвместна почивка на остров Кипър, на която е притеглил брюнетката в обятията си по време на вечеря в местно заведение.

Но това съвсем не е първата им ваканция. След като посрещнаха заедно настъпването на 2021 г., през лятото те решиха да посетят Черна гора, откъдето половинката на певицата сподели като 24-часови истории в профила си няколко фотографии и кратки видео клипове, на които двамата се целуват на борда на моторна лодка, плаваща в открити води.

Според приближен на Цеца и нейния любим, те са се запознали на празненството по случай рождения ден на техен общ познат, а едва няколко седмици след това са започнали да се срещат.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар