Брутална опасност дебне всички на плажа! В Китен положението е кошмарно

Туристи масово се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие. „Ние сме отседнали в Китен. От два дни виждаме страшно неадекватно държание от страна на един от спасителите. През цялото време този човек правеше простотии, една от тях беше да кара спасителната лодка на брега в пясъка, добре че го смениха. Отидох да попитам колегите му какво става и ми казаха, че дрогата му е изпарила мозъка. Потвърдиха ми, че е бил надрусан. Представете си ако някой от нас е имал нужда от него какво щеше да стане“, коментира възмутен 41-годишният Иван от Кюстендил.

По негови думи един от хората, които събирали пари за чадърите на плажа, обикалял и предупреждавал плажуващите за състоянието на спасителя.

„Аз попитах този човек какво е ял, а той дори не ме разбра. Не знаеше къде се намира. През цялото време се хилеше и беше неадекватен. Чиста случайност беше, че в бурното море нямаше давещи се хора“, разказва още кюстендилецът, цитиран от в. Монитор.

  Над 100 са неохраняемите морски плажове

Той се натъкнал на подобно неадекватно отношение и сред други спасители. „Те или забиват мацки или пият по баровете. Не съм доволен. Аз лично не влизам навътре в морето, но все пак това не е нормално“, казва още 41-годишният кюстендилец.

Припомняме, че преди време излезе страшната истина за удавниците по морето и прегрелите хора.

Агенция БЛИЦ

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар