Британската принцеса ще присъства на парада за рождения ден на крал Чарлз

Кейт Мидълтън, която е с диагноза рак, заяви, че има добър напредък, "но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни"

Британската принцеса обяви, че ще се появи за първи път от месеци насам на парада по случай рождения ден на крал Чарлз III

В съобщение, публикувано на 14 юни в социалните мрежи, съпругата на принц Уилям даде първите новини за здравословното си състояние след обявяването на заболяването ѝ в края на март.

"Това наистина промени света за мен и Уилям.... Имам добър напредък, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да извлечете максимума от това че се чувствате добре.

Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се чувствам достатъчно добре, е удоволствие да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ми дават енергия и позитивност, както и да започна да върша малко работа от вкъщи. Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм излязла "от гората".

Уча се да бъда търпелива, особено когато се чувствам несигурна. Приемам всеки ден, слушам тялото си и си позволявам да отделя толкова необходимото време, за да се излекувам. Благодаря ви много..."


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар