Актьорът, който трудно понесе раздялата със съпругата си, бе видян да флиртува със Сиена Милър

Брад Пит и Сиена Милър

Брад Пит се върна в играта. Изглежда, актьорът най-сетне се е отърсил от мъката по Анджелина Джоли и отново се е впуснал в романтични приключения. Така, някои американски таблоиди описаха наскоро заформилият се флирт между звездата, която съвсем скоро ще се разведе официално и колежката му Сиена Милър.

Според Page Six, двамата актьори, които имат почти 20 години разлика, са вечеряли заедно със свои приятели, недалеч от кино ArcLight в Лос Анджелис, където се състоя премиерата на филма „Изгубеният град Z“.

Изданието се позовава на свой източник, който разказал как двамата били така погълнати един от друг, наслаждавайки се на взаимната си компания, че цяла вечер разговаряли, без да обръщат внимание на останалите.“

Малко след появата на гръмките заглавия за „сериозния флирт“ между Пит и Милър, актрисата категорично отхвърли тази информация, наричайки я „пълна глупост“.

  Задава се най-чаканото лятно събитие във Варна

„Дори няма да ви удостоя с отговор. Това е предвидимо и глупаво твърдение“, каза тя пред New York Post.

Но друг доверен информатор на Page Six е заявил, че след тази вечеря, настроението на Брад Бит видимо се е подобрило и изглежда е преодолял страданието си по Джоли.

Пит и Джоли живяха заедно десет години, преди актрисата ненадейно да поиска развод, обвинявайки съпруга си в лошо отношение към децата им. Тя подаде документи за развод и поиска еднолично попечителство над шестте деца, което вкара двойката в тежка съдебна битка, продължила половин година.

Около година преди раздялата на най-обсъжданата холивудска двойка, Милър бе обвинена от жълтите медии, че по време на снимките на „Изгубеният град Z“ през 2015 г., тя непрестанно е флиртувала с Пит на снимачната площадка. Актрисата категорично отхвърли тези твърдения като „пълна лудост“. „Аз съм се срещала с него само 2 пъти по време на снимки. Той е продуцент на филма и не стоеше на снимачната площадка“, каза тогава актрисата.

  Анджелина Джоли определи каква издръжка иска от Брад Пит

източник: факти.бг