Божо Димитров с ново култово изказване за „пиклата без цици“ Мария Захарова!

Божидар Димитров

Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са ставали не само там, но и във всички КПП-та в Македония, Сърбия и други. Просто сега обръщаме по-голямо внимание, докато в миналото преглъщахме такива действия, сподели бившият директор на Националния исторически музей Божидар Димитров, цитиран от „БГ он еър“.

„Аз лично съм бил задържан за много по-дълго време, отколкото българските лекари сега“, коментира той. Димитров разказа, че той е бил задържан с микробус, пълен с книги, които са били смятани са подривен материал.

Бившият шеф на НИМ отново коментира и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, която преди седмица заяви, че Червената армия е спасила българските евреи.

„Говорителката е микрофон, тя чете нещо, което други са написали и са изработили. И не е хубаво говорителите да си прибавят свои неща“, настоя Димитров.

„Какво да кажеш на това момиче, освен че е плоска като дъска. 30% от мъжете обичат точно такива жени – за всеки влак има пътници, и за такива като нея“, продължи Божидар Димитров с коментарите за Мария Захарова.

Той за пореден път настоя, че Червената армия не е спасила българските евреи.

„Червената армия е свършила много полезни неща за Европа, човечеството и нас, но не е спасявала евреите. Нашите интереси са да си браним постиженията, когато посегнат към тях. И се радвам, че напоследък го правим“, заключи Димитров, цитиран от Агенция Блиц

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар