Бойко Кръстанов иска да е футболист на „Левски“

„От много време искам в „Левски“,  но все пак съм актьор, а не футболист. Обичам отбора и ходя на мачове. Не мога да кажа, че съм щастлив от развоя на нещата свързани със „сините“. Трудно е да се гледа Левски сега."

Думите са най-добрия футболист от актьорите и най-добрия актьор сред футболистите Бойко Кръстанов.  Звездата от „Съни бийч“ често пуска снимки как жонглира с футболната топка, като както се изразяват приятелите му изпъква с невероятно себераздаване на терена, глас и ювелирни отигравания.

"Почитател съм на „Манчестър Юнайтед“ и съм част от българския му фен клуб. Дядо ми ме по футбола. Първият ми спомен е мачът с Франция през 1993 година. Помня как си играех в моята стая и погледнах към мача по телевизора, а малко след това дядо ми изрева след гола на Костадинов. Тогава вече настана жестоко еуфория.

След това световното в САЩ и оттам нататък вече за жалост се привързваш към тази ужасна игра, която скъсява живота. Аз съм болен „левскар“ от много отдавна, което пък се дължи на дядо ми и на брат ми“ смее се Кръстанов, писа „България Днес“.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар