Бойко Борисов

Водещите агенции съобщиха, че премиерът в оставка отново е влязъл в болница. Те не съобщават диагнозата му, но най-вероятно става дума за ново вдигане на кръвното.

Борисов бе предупреден от лекуващите лекари да избягва натоварвания и вълнения, но в петък на заседанието на Министерския съвет задмина себе си, като отдели достатъчно време за всеки един от опонентите си и го прати на майната си. Дори нагло заяви, че може да направи секретарката си премиер и да я командва по телефона. Негативните реакции не закъсняха. Във форумите засипаха премиера в оставка с гневни думи и пратиха него на същата майна.

В същото време президентът Плевнелиев продължи да работи и да търси начин за излизане от кризата, макар че общественият съвет при него се оказа фалш старт.  Това доста ядоса Борисов, тъй като досега той смяташе президента за своя марионетка, но той се откъсна от орбитата му и започна да води собствена политика. Обществените реакции са разнопосочни, но продължават да на искат ГЕРБ във властта. И докато президентът свикна да бъде освиркван от протестиращите – и на 19 януари, и миналата неделя, и днес, то Борисов все още не е в състояние да понесе народната любов. Тази вечер той трябваше да присъства на митинга-заря по случай Освобождението на България от турско робство. Площадът още преди час беше заварден от полицаи. Плевнелиев ще отиде, но Борисов предпочете да се отдаде на здравословното си състояние и на грижата на лекарите. Освен това го жегна и днешната шега на протестиращите, които събираха стотинки в шапка за престоя му в болницата.

  Борисов открива нов център за наблюдение в Морската Алма Матер

АЛАРМА припомня, че днес в предаване на Сашо Диков по БИТ тв ще се излъчи и интервю на Цветан Василев, което бе анонсирано ката силнокомпромативно.

Нищо чудно и това напрежение за, какво е казал бившия банкер, също да е оказало влияние върху здравето на експремиера

АЛАРМА все пак му пожелаваме скорошно оздравяване!

Източник: АЛАРМА