Бившите на Гришо се събраха в Дубай

Двете последни половинки на Григор Димитров  Лолита Османова и Мадалина Геня, се озоваха в опасна близост. Двете се събраха в Дубай преди няколко дни. Рускинята се премести в емирството за зимата заедно със семейството си.

Вече няколко месеца Лолита е там и се наслаждава на неспирния социален живот. Преди около две седмица в Дубай акостира и заместницата й в леглото на тенисиста - Мадалина. Румънката се настани в един от тузарските хотели. С нея са още няколко човека. Румънската актриса се подготвя в Дубай за следващия си филм - „Изгубената книга на сътворението“. Снимките ще бъдат в Близкия изток и Малта. Почти всеки ден Мадалина качва клипчета как тренира различни каскади. Някои от тях изглеждат доста опасни на пръв поглед. През останалото време Геня обикаля различните ресторанти и клубове с останалите членове на екипа, сред които и изпълнителят на другата главна роля - Мат Хукингс. В Дубай Мадалина отпразнува и Свети Валентин, като се похвали с красив букет от неназован мъж.

Прави впечатление, че знойната румънка харесва някои заведения, които Лолита често посещава. Така засичането на двете на едно място не е изключено. Срещата няма да е никак приятна. Все пак Мадалина открадна Гришо от Османова. Оказа се, че именно заради актрисата Димитров слага окончателно край на връзката си с рускинята.

Гришо бе с Лолита около две години.

За последно двамата се появиха заедно на US Open през 2022, след това се разделиха, а причината се оказа Геня. Димитров и румънката в началото не оповестиха връзката си. За първи път Мадалина се появи с него на турнира в Мадрид минала пролет. Актрисата бе в ложата му и в Рим малко по-късно. Именно тя официално показа, че са заедно. На рождения ден на Григор през май качи провокативни снимки на двамата. Няколко часа по-късно ги  изтри. Мадалина и най-добрият ни тенисист не спираха да демонстрират колко са влюбени. Затова раздялата им през лятото шокира мнозина.

Оттогава Гришо не афишира да има нова жена до себе си. Вместо това се е фокусирал върху тениса, където прави едни от най-силните си турнири в кариерата си. В последните си пет надпревари той спечели една, игра два финала и достигна един полуфинал.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар