ВАРНА, 3 ЮНИ – 20.00 ЧАСА – ЛЕТЕН ТЕАТЪР

Билети на касата на театър „Българан“ всеки ден от 11.00 до 18.30 часа

Криско и филхармония „проф. Димитър Ненов“ ще ви зарадват с едно ново и неочаквано музикално събитие. В концерт-спектакъла „Трибют към българската музика“ Криско изпълнява едни от най-красивите и обичани български поп-песни от последните 20 години, а аранжиментите са създадени специално за симфоничен оркестър от талантливия диригент Левон Манукян.

Криско бързо завладя българската клубна сцена и младежката аудитория. Той е творец, който постоянно търси и експериментира с музикалните стилове и техники. Ще го видим в една ярка светлина – на голяма сцена, с оркестър. Той е харизматичен певец, винаги изненадващ с атрактивния си начин на представяне. А тук имаме класическо звучене – с послание не само към младото поколение.

„Театър за драма, музика и танц“, познат като „Театрално-музикален център – Разград“, в чийто състав е и филхармония „проф. Димитър Ненов“ търси новото, синкретичното. Оркестърът се развива, доказва майсторство в симфоничната музика, но експериментира и със съвременно звучащи песни с хитови изпълнители. Диригент е друг неуморен творец, който търси новото – маестро Левон Манукян.