Полиция село Труд

Баща се развилня в Районното в село Труд и налетя да бие полицай, за да отмъсти за ареста на сина си, задържан за шофиране след употреба на алкохол. Мъжът нахълтал в полицейското управление три пъти и устроил такава разправия, че накрая се наложил сам да бъде прибран на топло за 24 часа.

Синът бил спипан подпийнал зад волана на 8 ноември 2015 г. и бил прибран за 24 часа. На следващия ден бащата отишъл да се разправя с полицаите, че младежът е невинен. Дежурният му обяснил, че синът му скоро ще бъде освободен, но след като бъде привлечен като обвиняем.

Бащата свързал униформения по телефона с мъж, който не се представил по име, но обяснил, че е адвокат и ще защитава нарушителя, но не може да реагира веднага. Тогава униформеният заявил, че на задържания ще бъде назначен служебен защитник.

Междувременно синът бил освободен, а след малко двамата с бащата отново се появили в Районното. Този път вбесеният родител започнал да бута и блъска униформения, който работел по случая със сина му, и да нарича полицаите „боклуци”. Намесили се и други служители, които го извели извън сградата, и когато той не престанал да буйства, му сложили белезниците.

  Пиян молдовец излетя с ТИР от пътя Русе-Бяла, намериха шише от водка в кабината

След като напуснал ареста, мъжът си изкарал медицинско  от МБАЛ „Пазарджик”, че има кръвонасядания  и охлузвания. На тази база, когато застанал пред съда по обвинение в хулиганство, твърдял, че униформените са го нападнали, а не той тях. Пловдивският районен съд обаче го призна за виновен и му даде присъда от година и половина условно с 4 години изпитателен срок.

Източник: Марица.бг