Онлайн букмейкъра 1xBet и ФК Барселона подписват споразумение за спонсорство за следващите пет сезона, до 30 юни 2024 година.

1xbet Барселона

ФК Барселона и 1xBet подписаха споразумение за спонсорство, чрез което букмейкъра ще стане нов глобален партньор на клуба за следващите пет сезона, до 30 юни 2024 година.

Споразумението, което влиза в сила от 1 юли е част от глобалната стратегия за разширяване на клуба, а също така е свързано с мисията му да създава най-добрите възможни партньори в различни категории, за да му помогне да запази водещата си позиция не само в областта на играта, но и по отношение на спонсорството и маркетинга на спорта.

В резултат на това споразумение Барса и букмейкърът 1xbet ще работят заедно в различни сфери от широка гама активи, включително достъп до играчите за създаване на рекламни материали и маркетингови кампании.

Компанията има спонсорски сделки с големи притежатели на права, включително от Серия А, Тотнъм Хотспър и Ла Лига.

  Гонзо нанася удар по Левски

Изявление на Josep Pont, член на борда на ФК Барселона и ръководител на търговска зона

„Убедени сме, че тази сделка с 1xBet ще ни помогне да продължим да растем както на полето, така и извън него. Тази сделка консолидира нашата стратегия за глобална експанзия и сме сигурни, че това ще ни помогне да се свържем с нови спортни фенове по целия свят ”.

Изявление на Алекс Сомърс, говорител на онлайн компанията за залагания

„Много се радваме да постигнем споразумение с един от най-добрите клубове в света. Сигурни сме, че 1xBet има какво да предложи на всички фенове на Барса. Очакваме, че сътрудничеството на две световни марки ще бъде доходно и за двете страни. Лозунгът на ФК Барселона е „Повече от клуб“ и се надяваме, че през следващите 5 години феновете ще осъзнаят, че 1xBet е повече от букмейкър „.

За букмейкъра

Букмейкърът е водеща международна компания в областта на залозите и технологиите с повече от 12 години опит в областта.

  Засилени мерки за сигурност преди следващите мачове на Англия и Русия

1xbet link

1xBet може да се похвали с най-голям брой пазари в пре-мач и на живо, като същевременно предоставя и динамично портфолио от онлайн слотове, живо казино и настолни игри (слотове), предлагайки на играчите най-широк избор от забавления.

Букито приема повече от 250 платежни метода от цял ​​свят и предлага денонощна поддръжка на клиентите на 30 езика.