Вижте какво вещаят звездите. Хороскоп за 16 и 17 април

Хороскоп за 16 и 17 април от Антония Мечкова
ОВЕН (21.03 – 19.04) До понеделник няма да бързате в работа, вкъщи и в службата възникват куп пречки. Част от Овните ще обсъдят с близки как да действат, заедно могат да преборят трудностите. Други подценяват и тях, и проблемите, които си личат в партньорствата. Даже да става дума само за неискреност, не си затваряйте очите, иначе ще се добавят финансови ядове, опит някой да се излежава на ваш гръб.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Връщате се към проблеми от четвъртък и макар че дните са за отдих, упорито ще търсите подкрепа от приятели и близки за придвижване на делата си. Група Телци имат голям късмет да намерят подходящ човек за връзка, с времето отношенията ще се развиват и ще носят все повече радост, духовна извисеност. Независимо дребните спънки упоритостта ви обещава успехи, печалби и слава.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Днес и утре вие и Скорпиони се връщате към стари идеи, а и към отдих и тонизиране. Близнаците умело ще съчетават полезно и приятно, създадените сега връзки могат много да им помагат за професионална изява, кариера и печалби. В любовта също ви върви, но като че ли приемате всичко като хубаво приятелство. Скоро ще се убедите: завиден късмет имате с половинката си...
РАК (21.06 – 21.07) В събота и неделя вие и Лъвове май отделяте повече време за грижите на близки, а после се сърдите, че не сте отдъхвали. Раците да подтикват и Риби да подхождат по-задълбочено към някои проблеми, нещата няма да се подредят сами, докато те наблюдават и очакват помощ. Мнозина са по-критични, а дали са и наясно с проблемите?... С приятели и роднини се окуражавайте взаимно.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Този уикенд сте доволни от хода на делата си и искате да поглезите своите най-близки. Лъвовете като Раците да не прекаляват, после има да се оплакват, че са пропилели средства и време. Е, с парите не сте никак зле и особено ако подхващате бизнес начинания, предизвикващи обществен интерес. За тях бързо привличате съмишленици. И незначителен ваш жест помага на другите.
ДЕВА (23.08 – 22.09) До вторник бъдете по-грижовни към тонуса си, спорове и претоварване няма да ви се отразят положително. Особено семейни неразбирателства сега не коментирайте даже с приятели. Девите получават някакви оферти за делова изява, да проучат внимателно нещата, не е момент да заемат непечеливши позиции. А такъв риск има, затова опитайте да преодолеете старите страхове.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) При вас се задържат влияния от петък, задачите и вкъщи са доста. Група Везни имат притеснения с парите, наистина е уместна по-голяма пестеливост, но да не е за сметка на пътуване, опознаване на нови места и неща. В работата се пазете от хитреци, няма да спечелите с предлаганите далавери, а с умения и почтеност. Някои от знака приключват стари връзки, намерили са нова любов.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) През уикенда като Близнаците се заемате със старите си планове, от това отдих и общуване няма да страдат. Скорпионите помагат и на познати да стабилизират свои начинания, но главното е те самите да се ориентират към по-интересни проекти, да привлекат вниманието на шефове или влиятелни обществени кръгове. Ще успеете и ще печелите добре, има и шанс за издигане.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Събота и неделя са доста динамични, настроенията на околните се менят често и това ще ви създава затруднения. Е, Стрелците да не променят личните си планове под натиска на приятели и роднини, по-точно от тях са преценили перспективата за развитие на връзката си. Що се отнася до делови въпроси, май ще действате в екип и ще оставите лидерството на друг. Важни са парите.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Напрегнат уикенд, а вие като че ли сте по-критични от обикновено. И за работа, и у дома Козирозите първо добре да си изяснят нещата, ще се появят възможности да осъществят идеи и желания. Ако имате нужда от съвет, вие потърсете, но и сами ще се справите, а ще остане и време за отдих с приятели. Някои откриват половинката си, а други сега не са твърде доволни от печалби.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) От петък поемате все нови ангажименти, а май трябва да бъдете по-тактични с околните и да ги убеждавате да ви помагат. Доста Водолеи хвърлят много енергия в работата си, искат да стабилизират финанси, да решат куп домашни задачи. Действайте внимателно, в службата не са изключени интриги. Що се отнася до личните неща, не бързайте със стъпки, допитвайте се до най-близки.
РИБИ (20.02 – 20.03) През уикенда Раци ви подтикват да гледате по-философски на нещата. Рибите трябва да затегнат малко дисциплината в деловия си екип, има задачи, които не чакат. Бъдете дискретни за споровете с колеги, а и с домашните, отстрани никой няма да помогне нещата да тръгнат по-гладко, няма защо да огласявате грижите. Скоро всичко ще се забрави заради общи успехи, печалби и радости.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар