Затварят участък от пътя Златни пясъци - Варна през почивните дни

Утре (9 септември) от 11.00 до 18.00 ч. и на 10 септември от 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде ограничено движението по участък от път I-9 Златни пясъци – Варна (от светофара на кк Златни пясъци до VAR 1082 (местността „Аладжа манастир“).

Временната организация е за провеждането на автомобилното състезание „Планинско изкачване Тодор Славов“ с организатор Автомобилен спортен клуб „Флат-Аут“.

Движението ще се извършва по обходен маршрут - по улици от СО "Ален мак" - ”Боян Бъчваров”, съвпадаща с общински път VAR 1082, ул. „Петър Ников” и други, и продължаване по път VAR 1082, съобщават от общинската пресслужба за Moreto.net

Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут по общинския път Варна - Златни пясъци и улиците в квартал „Чайка“ във Варна, след което ще продължава по първокласния път I-9, съобщават от АПИ.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват поставената сигнализация и указанията на контролните органи.

41 са заявените участници в третия кръг на националния шампионат по планинско изкачване “Планинско Тодор Славов” (9-10 септември). Надпреварата ще се проведе по трасето на легендарния специален етап от рали “Златни пясъци” – “Аладжа манастир” и ще приеме някои от най-бързите състезатели в дисциплината на планинското изкачване.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар