Редят елегантни ретро автомобили на входа на Морската градина

На 3.09.2022 г. на входа на морската градина в гр. Варна ще се проведе националният конкурс за елегантност за ретро автомобили.

Събитието се организира от Варненски Ретро Авто Мото Клуб с подкрепата на Община Варна. Тази година той ще бъде посветен на паметта на доайена и вдъхновителя на ретро движението в България - варненецът Николай Колев-Бижуто.

В събитието ще бъдат представени над 120 специално подбрани класически автомобили от всички ретро клубове в страната в следните класове: довоенни, лимузини, кабриолети, купета, американски, хотроди/янгтаймери и поршета.

Ще има и няколко специални приза, като най-важният – наградата на публиката, ще бъде връчен от най-красивата варненка - Яна Стоянова, новата Мис Варна.

За водещ на събитието е поканен Ники Кънчев, а за по-доброто настроение на участниците и публиката ще допринесат Ирина Флорин, Дичо от Д2, Дани Милев и Йорданка Христова.

Автомобилите ще бъдат изложени около слънчевия часовник на входа на морската градина от 8 часа, а официалното откриване ще започне в 11,00 часа.

Награждаването е планирано за около 15,30 часа и ще се проведе в Културно-развлекателен комплекс “Морско казино".


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар