Промени в разписанието на три автобусни линии във Варна

Маршрутите на три автобусни линии във Варна - 14, 41 и 118 А, отново се променят, заради ремонтни дейности на ул. „Асен Разцветников“ в "Кайсиева градина", съобщават от "Градски транспорт" Варна.

След като по време на празниците, автобусите по трите линии вървяха по обичайния си маршрут, от неделя - 16 януари, промените се възстановяват до приключването на ремонтите, които започнаха в средата на октомври.

Засегнатият участък е от бул. "Трети март" до ул. "Д-р Петър Дертлиев".

Линия 14 няма да обслужва спирки „Вежен“ и „Общежитието“. След спирка „Детелина“ на бул. “Константин и Фружин” посока „Почивка“, автобусите ще завиват по бул. „Цар Освободител“ и на кръстовището с „Асен Разцветников“ ще се включват по маршрута си.
Временно са обособени и обозначени спирки “Кайсиева градина” на ул. “Петър Дертлиев”. В посока “Владиславово” след временната спирка на “Петър Дертлиев” ще завиват наляво към бул. “Цар Освободител”, на светофара надясно и на кръстовището с “Константин и Фружин” отново надясно по булеварда.

Линия 41 няма да обслужва спирки „Общежитието“, „Кайсиева градина“, „Бл. 222“, „Бл. 221“ и „Бл. 212“. След спирка “Вежен” в посока „ЖП Гара“ автобусите ще продължават по бул. “Трети март”, ще спират на спирка “Мургаш” и на кръстовището с бул. „Ян Хунияди“ ще се включват по маршрута си.

Линия 118 А няма да обслужва спирки „Вежен“ „Общежитието“ и „Кайсиева градина“. Автобусите по линията ще обслужват спирки „Кап. Петко Войвода“ и „Детелина“ на бул. „Константин и Фружин“, като ще преминават по бул. „Цар Освободител“.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар