Половината от билетите за Мариус и Виктор Калев във Варна се разпродадоха само за един ден

Само за един ден се разпродадоха  половината от билетите за "Сборен моноспектакъл" на Мариус Куркински и "Грамофонът" на Виктор Калев във Варна, установи репортер на СПЪТНИК

Заради наложените противоепидемични мерки в продажба са ограничен брой места до 30% от капацитета на зала 1 във ФКЦ от които в съботния ден половината бяха изкупени от варненци.
От понеделник, 4 януари от 11.30 часа продажбите се подновяват на билетен център в театър "Българан" и по всичко личи, че скоро ще сме свидетели на първите "Билети няма" за Новата 2021 г.

Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду зрителите се спазват през цялото време, а смехът е гарантиран! Или както казва великият Чаплин: ден без смях е пропилян ден! 

Мариус ще представи за пореден път в морската столица своя юбилеен "Сборен моноспектакъл" на 13.01.2021 г. Виктор Калев ще завърти "Грамофонът" на 15.01.2021 г. И двете събития са с начален час 19.00.

Продуцентите от "Ажур Пико" вече обявиха и хита на Театрално лято - Варна 2021 г. В летен театър във Варна ще бъде представено премиерно шоуто "Смехът е разрешен" с Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и специалните гости - златните момичета на България от ансамбъла по художествена гимнастика.

СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ
Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50-годишнина.

Продукция от всички 11 солови акции в кариерата на Мариус до момента – от „Дон Жуан“, "Песен на песните" и „Дамата с кученцето“ през „Ти-ри-рам“, „Сътресение“ и „Черното пиле“ – „Сборен моноспектакъл“ по случай 50 г. юбилей на Мариус Куркински ще бъде представен отново във Варна.

 „Тази идея за сборен моноспектакъл отдавна я имам като план. Аз съм започнал да играя моноспектакли от 1993 г. и чисто професионално исках да проверя как ще звучат причините за които съм ги правил. Защото причина трябва да имаш за да излезеш за едно представление и то конкретна. Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя, ще покажа какви дивотии съм извършвал през годините защото те не са малко …“, споделя Мариус.

ГРАМОФОНЪТ
По идея и разкази от живота на Виктор Калев.
Автор: Ваня Щерева
Авторски спектакъл на Виктор Калев

„Грамофонът" е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.
Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.
 Един грамофон, един актьор, един свят.
Или... как се сбъдват мечтите.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар