Община Варна с отличие от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Община Варна бе отличена на церемонията на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Наградата ми бе връчена от министъра на туризма Стела Балтова и председателя на УС на БХРА г-н Георги Щерев, сподели кметът на Варна Иван Портних в личния си профил във фейсбук, видя Varna24.bg.

"Прекрасно е, че годината, в която честваме големия юбилей, завършва с тази награда, която е голямо признание от бранша! Благодаря за високата оценка, вярвам, че ще продължим да работим заедно и все така активно за развитието на туризма в града и региона, въпреки трудностите", заяви кметът по време на церемонията.

Вчера в София Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 26-ти път своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

В знак на партньорство и подкрепа в събитието по връчване на Годишните награди на БХРА за 2021 г. участва г-н Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, ресторанти, барове и кафенета и подобни заведения в Европа, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министър на туризма Стела Балтова, зам.-министър на финансите Ивайло Христов и зам.-министъра на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

По време на церемонията БХРА отличи своите партньори – Министерство на туризма, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България и др. 

През следващите дни на интернет страницата на БХРА ще бъдат представени всички отличени в 26-те Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар