Коледен базар отваря врати в градинката на "Чаталджа" във Варна

Коледен базар ще отвори врати в 24.11 до 08.01 между дърветата в градинката на "Чаталджа", "зад цветята", съобщават организаторите.

14 къщички ще се сгушат между дърветата и ще предложат с традиционни ястия, десерти и напитки по стари баварски и български рецепти.

Базарът ще предложи занаятчийски и авторски работилнички на фона на юколедни филми и богата музикална програма за малки и големи. Базарът ще може да бъде посетен от 11 до 21 ч.

Водени от идеята за добрия пример и желание да помогнем и да насърчим и други с това, Ви каним да подкрепите нашата социална кауза “КУПИ МЕЧЕ - СТОПЛИ ДЕТЕ”, съобщават организаторите.

В една от къщичките в Коледната градинка ще можете да изберете прекрасен подарък плюшено мече, с което да зарадвате любим човек за празниците и едновременно с това да подпомогнете нашата кауза. 100 % от печалбата на всички продадени мечета по време на коледния базар ще бъдат дарени в подкрепа на центрове за настаняване от семеен тип към комплекс за социални услуги за деца и младежи -Варна.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Димитров
Породното недоразумение на Община Варна. Който допусна това безобразие да се случи в градинката съобрази ли, че това е жилищен район и хората, всяка вечер, когато се приберат от работа, вместо да си почиват, главите им гръмват?! Все пак следва да се взема предвид и мнението на хората, които са потърпевши.